Nu var det ett tag sedan jag skrev här inne på “Eleonors lilla krypin”. Detta beror på att jag varit upptagen med examinationer, konserter, packning och en 120 mil lång bilfärd ned till södra Sverige. Nu är det en vecka sedan vi avslutade den långa bilfärden och kom fram till Emils barndomshem. Under veckan som gått har vi bara tagit det lugnt och installerat oss i det som kommer vara vårt hem de två kommande månaderna. Vi har också hälsat på våra gamlingar så att de fått träffat sitt barn-barns-barn. Den kommande veckan ska vi njuta av solen och den underbara natur som omger oss. Emils barndomshem ligger cirka sex km utanför stán med skogen och sjön som närmsta granne. Underbart. Vi ska verkligen njuta av denna sommar och ta hand om varandra i lilla familjen Henrikson. Åh vad jag älskar min lilla familj. Det går inte en dag utan att jag tänker på vilket fantastiskt liv jag lever. Jag är så tacksam.

DSC_0022