Idag har jag och Emil vår bröllopsdag Nr 4. Tänk att vi för 4 år sedan blev ett. Jag säger det ofta och nu säger jag det igen, tiden går så fort.

För fyra år sedan var jag och Emil 20 år. Vi var unga när vi gifte oss. Lite väl unga tyckte vissa men det struntade vi i. För oss var det självklart att vi tillsammans skulle utforska framtiden. Nu, efter 4 år, har vi utforskat mycket. Vi är en riktig Svensson familj på många sätt. Vi har allt en Svensson ska ha förutom hus. Egentligen tycker jag inte om detta uttrycket. Ingen familj är den andra lik, alla har något som är speciellt som ingen annan har.

I kväll blir det bara jag och Emil på en Restaurang och då ska vi väcka liv i gamla minnen<3.

IMG_9180 d

Som fotograf hade vi en jätte duktig och trevlig tjej. Tack Sandra Bohlin för att var med och föreviga våran dag. Har precis suttit och kollat på alla fina bilder.

brö