För någon dag sedan när jag och Malva var ensamma hemma passade vi på att stöka till lite här i Botered. Vi hade en photosession och då brukar jag det alltid bli lite rörigt. Denna gången möblerades det om och drogs fram en hel massa saker så att vardagsrummet blev helt fullbelamrat. Som tur var så hann jag städa efter mig innan alla kom hem.

Det är lite roligt att det tar längre tid att fixa inför en photosession än vad det tar att faktiskt fota. Det beror antagligen på att jag gärna har enhetliga bakgrunder, speciellt när man är inomhus. Annars är det väldigt vacker att fota ute i naturen.

Denna gång hade jag en tanke att Malva skulle sitta i en ganska stor korg och bli fotad. Det visade sig att denna idé än så länge inte var så lätt att genomföra då Malva fortfarande är lite för liten. Hon kan ju inte sitta än. Trots detta så fick jag några fina kort=).

DSC_0029