Oj vilken midsommar jag hade igår. Det var den bästa på länge. Vi var ett härligt gäng med människor som band kransar, gjorde en midsommarstång, grillade och umgicks. Det var som när jag var liten. Detta känns underbart eftersom jag vill att Malva ska få ha det lika bra som jag hade det när jag var barn. Jag vet hur mycket jag uppskattade när mina föräldrar och morföräldrar dansade med mig kring midsommar stången och plockade sju sorters blommor  för att sedan lägga under min kudden. De gav av sin tid för att jag skulle få det bra. Malva är liten och kommer inte minnas sin första midsommar men jag är ändå övertygad att den har satt spår i lilla Malva-hjärtat. Tänk att jag ska få ge Malva allt gott som jag fått. Jag ska verkligen satsa allt för att göra det lika bra som mina föräldrar gjort det.