Nu har det gått fyra veckor av min mammaledighet. Nä, min ledighet började inte förens då eftersom jag valde att fortsätta studera när lillan var nyfödd. Att vara hemma med lillan är helt fantastiskt. Vi lär känna varandra lite bättre för varje dag och jag får vara med när hon lär sig nya saker. Idag fick jag tillexempel höra henne skratta ljudligt. Annars har hon bara skrattat på inandningen=). För varje dag förundras jag så över min situation som mamma. Jag älskar att vara mamma och jag bara smälter när jag tänker på min lilla ängel.

Att bi förälder är livsomvälvande, det går inte att förklara för någon hur det är. Många gånger är det tufft, speciellt när sömnen blir lidande, man får för det mesta sätta sig i andra hand, man hinner inte med allt som behövs göra. Ja det finns en hel del saker som gör livet som mamma tufft. Jag måste nu säga att jag inte hade velat att livet vore annorlunda. Jag älskar min dotter och allt det jobbiga suddas ut eftersom Malva är Malva. Jag älskar henne och kommer göra allt för henne. Hon är min skatt.

DSC_0099