Nu ska jag berätta för er lite kort om något som jag i princip aldrig har skrivit om här på bloggen. Jag ska berätta för er om mitt musikintresse.Det är egentligen väldigt konstigt att jag inte skrivit om detta tidigare eftersom musik är och alltid har varit en stor del av mitt liv. Jag har studerat musik sedan jag började högstadiet men redan innan det stod jag på scen väldigt mycket.

Jag är uppvuxen i en musikfamilj och vi har alltid spelat mycket tillsammans. Jag har sjungit från tidig ålder vilket jag är mycket tacksam för. Jag har alltid varit väldigt blyg men när jag har fått stå på scen så har jag tagit för mig. Jag kan utan att tveka säga att detta präglat mig. Sången har hjälpt mig att utvecklas och bli den jag är idag.

Nu, efter all dessa år så studerar jag till sångpedagog på musikhögskolan. Jag och min man går i samma klass och har nu bara en termin kvar av utbildningen. Efter fyra år har jag och mannen min ett antal sånger som vi spelat in i studio.  Jag tänkte att ni skulle få ta del av en av dessa sånger. Vi har inte skrivit sången själva. Originalet är gjort av Stefan Gunnarsson. Med oss i studion hade vi en underbar drös av goa människor. Nu blir det lite “Gotta find it” med mig på sång och Emil på gitarr.