Och så kom till slut dagen för Malvas BVC besök. I hela tre månader har jag gått och funderat på hur mycket lilla mini-Henrikson vuxit. Nu vet jag och jag måste säga att jag blev lite besviken. Alltså besviken på mig själv och mina dåliga gissningar;) . Vår lilla krabat är nu 71,5 cm lång och väger 8,5 kg. Jag var helt övertygad om att hon vägde över 9 kg och var 74 cm lång 

Malva blev inte bara mätt och vägd på BVC. Hon undersökningen också av en läkare. Efteråt trodde vi alla att vi fått tinitus. När läkaren började trycka och klämma på Malva blev hon illröd i ansiktet ut kom hennes ljuva stämma. Efteråt fick vi höra att vi har en bestämd liten flicka. Hon var nämligen inte ledsen när hon undersöktes. Hon var arg och så fort hon fick stå upp så blev allt frid och fröjd igen. Att hon är bestämt vet vi. Vem det kommer ifrån vet vi inte, eller;)?

DSC_0282