Idag hade Malva besök av en vän. Det är så roligt att se två små mini-människor som intresserar sig för varandra och kommunicerar på sitt sätt. Ok, det kanske inte var så mycket kommunikation från Malvas sida. Hon satt mest tyst och tittade på lilla Alfred när han sprang runt och plockade bland alla leksaker. Kanske blev hon lite paff av att se någon i hennes egen storlek? Hon har ju inte gjort det så många gånger ännu.

Tänk om några månader. Då kommer hon antagligen inte vara lika passiv. Då kommer hon istället gå och rycka alla leksaker ur händerna på sina kompisar. 

Tänk om dessa två kommer växa upp sida vid sida. Tänk om vi kommer bosätta oss Piteå. När Malva blir äldre skulle vi då kunna säga, “Ni har varit vänner redan från ditt första år i livet”. Hur fint är inte det? 

DSC_0018 DSC_0082