Idag har lilla familjen Henrikson tillbringat större delen av dagen vid bröstfallet med vänner. Vi har grillat korv, fotat och pratat om allt mellan himmel och jord. Det är sååå skönt att fly vardagen och bara vara. Denna dag behövde både jag och mannen min. Skolstarten blev ganska tuff och vi båda har varit väldigt trötta. Det tar mycket på krafterna att skriva examensarbete, plugga inför en sals-tenta och samtidigt vara förälder. MEN, jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt<3

Efter bröstfallet begav vi oss till närmsta vallokal. Vi slog följe med grannarna som också var med vid bröstfallet. På vägen dit konstaterade vi att vi måste lukta ganska mycket rök och korv. Kanske inte det man vill lukta när man går och röstar, men vad spelar det för roll;).

Väl hemma tappade jag upp badkaret och njöt av när lillan satt och plaskade och njöt av vattnet. Alltid lika roligt men också alltid lika tråkigt att se hur ledsen hon blir när vi tar upp henne ur vattnet. Nu har jag suttit och redigerat lite bilder som jag tog på fingrannarna. Tack för lånet av kameran;)

IMG_7107 IMG_7114PS: Gå in och kolla på grannfruns blogg lillafrunsdagbok