DSC_0120

Att vara mamma till denna lilla skrutt! Det finns inget bättre. Jag älskar min dotter så otroligt mycket. Jag älskar hennes skratt, när hon skriker så hon blir helt blå. Ja, jag älskar hela henne och allt vad det innebär.

Just nu är det dock inte så enkelt att vara mamma. Eller ja, snarare att vara mamma och student på samma gång. Sedan skolan började har det varit ganska tufft. Just nu finns det ingen tid till att ta hand om mig själv. Jag skulle så gärna vilja fota mer, öva sång och komma igång med träningen igen. MEN för denna höst får jag prioritera bort detta. Nu ska jag bli klar med skolan och all min lediga tid ska jag ägna med min dotter. När allt kommer omkring så betyder allt annat så mycket mindre.

Att få barn är bland det bästa som hänt mig! Tack för att jag fått denna gåva.