Ibland är det bara en sådan där dag. Ni vet då man helst hade krupit ned i sängen och dragit täcket över huvudet. Ibland när man vaknar så vet man att dagen kommer bli tung. Idag är en sådan dag. I mitt fall beror detta på att jag är trött. Att jag har för många bollar i luften samtidigt gör det inte lättare.

DSC_0080 DSC_0089

Som tur är så är de flesta dagar hur bra som helst men när de är mindre bra får man se till att boosta sin dag. Idag har jag tillexempel boostat med gottigheter och då menar jag inte godis. Frukosten tillexempel, den bestod av egen pressad juice, kokt ägg och hembakat bröd och för en stund sedan åt vi chiapudding med mangopuré toppad med blåbär och cocos. Om en stund fortsätter denna matiga dag. Då är vi bortbjudna till mamma och pappas vänner och då, då vankas det färsk lax.

Hur gör du för att boosta din dag?