DSC_0076I helgen fick jag äntligen träffa min systeryster och hennes pojk. Vi träffas verkligen för sällan men det är så det blir när den ena bor i Piteå och den andra i Stockholm. Eftersom jag var hos mamma och pappa passade de två på att komma upp de också.

Det blev en riktigt härlig helg med mycket skratt. Ja, det skrattades speciellt mycket när vi spelade frågespelet Arkad. Vi skulle kunna säga att jag var kvällens clown. Jag är inte så allmänbildad och öppnar munnen innan jag tänkt igenom det jag ska säga. Detta är ingen bra kombination om man inte tycker om att bli skrattad åt. Fast mig gör det inget. Hellre glada miner än sorgsna sådana;).

Vi hann också med en photoshoot innan paret begav sig söderut igen. Det var väldigt roligt och det blev en hel del skratt här också. Vi i familjen Nilsson/Henrikson ÄLSKAR att visa våra fina vita.

DSC_0065

DSC_0106