DSC_0017

Igår var det en dag fylld med äventyr. Under en dag reste vi 260 mil, lyfte och landa med flygplan 4 gånger vardera, shoppade och höll varandra i handen. Det största äventyret skedde dock inne i vetenskapens hus i LULEÅ. Ja, för en dag åkte vi hem! Kändes ganska konstigt måste jag säga.

Det var för ungefär en månad sedan som min underbara make fick ett samtal ganska sent på kvällen. Jag hörde honom säga saker som: “Är det sant”, “vad glad jag blir”, “jag känner mig verkligen hedrad” och så vidare. Ja, kvinnan som ringde berättade att han är 2014 års pristagare av norrbottensakademins konstnärliga pris. Igår var vi alltså på ceremonin där E fick ta emot detta pris.

Jag är så stolt över min E. Jag ska dela med mig av de ord som lästes varför han fått detta pris. Just nu har jag dem inte men snart hoppas jag. Du förtjänar verkligen detta pris älskling<3

DSC_0032