Tänk! För ett år sedan var jag höggravid och vaggade fram som en pingvin. Min julstämningen då, den hade infunnit sig redan under sommaren. I år är jag mer harmonisk, och julstämningen? Ja, den infann sig lagom till att småpyntet plockades fram.

DSC_0128

Igår höll jag på hela dagen och fixade med mini-Henriksons adventskalender. Jag har inte bara pysslat med paketen. Nä, jag har också gjort själva “adventstavlan” där man hänger upp paketen. Jag är riktigt nöjd med resultatet.

DSC_0151Förutom pysslet med adventskalendern så tog jag också in lite granris och planterat en julstjärna. Det blev inte så mycket annat småpynt men jag tycker om när det är enkelt.

DSC_0117 DSC_0134Kan ni gissa vem som var nyfiken och ville fram och pilla på juldekorationerna nu på morgonen? Lilla mini-Henrikson såklart. Jag gjorde klart allt när hon sov igår kväll så när hon vaknade idag var det lite nytt i rummet som hon aldrig tidigare sett. Nu är det extra roligt att pilla och smaka på saker också. Det tog inte många sekunder förens mamma fick plocka barr ur barnamun och se till att inte hela kalendern vältes.

DSC_0179Min älskade lilla ängel<3