DSC_0104

“Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt glans av din fägring.
Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia”

Ja det är väl inte så mycket Sankta Lucia över min klädsel men idag har vi faktiskt firat Lucia på min praktikplats. Förresten! Har jag berättat för er vart jag har varit? Om inte så kan jag berätta att jag gjort min praktikplats på estetgymnasiumet i Vänersborg. Jag behövde som tur var inte delta i Luciatåget vilket jag blev tillfrågad att göra (jag blir så hemskt nervös över det där med alla ljus och att svimma o.s.v).

Eleverna de klarade det dock galant. De var så duktiga och såg inte ett dugg nervösa ut. Jag var nog mer nervös än vad de var;). Fastän det fanns mycket sjukdomar i kören så lät det väldigt bra. Inte alla som klarar av att leverera med hosta. Creds till er!

DSC_0122Ni kanske märker att jag skriver i dåtid? Lade ni märket till att jag skrev “Om inte så kan jag berätta att jag gjort min praktikplats på estetgymnasiumet i Vänersborg”. JO, idag hade jag min sista praktikdag. Hur känner jag då för detta? Lycka eller inte? Jag kan säga att det är blandade känslor. Jag är superglad att kunna pricka av ytterligare en skoluppgift men det är tråkigt att inte få träffa min handledare alla fina elever. Jag har haft det så sjukt bra och önskar att jag kunde få stanna kvar ett tag till. Ni har verkligen gjort dessa fem veckor till fem gyllene veckor. Tack!