DSC_0059

Idag blev mini-Henrikson 11 månader gammal. Det firade hon med sjukdom och en hejdundrandes tupplur ute i friska luften.

Värsta sjukdomsdagen var igår. Då visade febertermometern att mini hade 40.0 graders feber. Mitt mammahjärta tyckte verkligen att det var jobbigt att se lillan så utslagen. Hon har aldrig tidigare varit sjuk vilket vi är väldigt tacksamma för. Nästa gång hon kommer vara en liten sjukling så kan jag tänka mig att det bli enklare. Då kommer jag inte längre vara en rookie inom området “Mini är sjuk”.

På morgonen hade som tur var febern gått ned till normaltemp. Av ren lycka tog jag några glädjeskutt. Hon har dock inte varit så pigg under dagen ändå. Hon har varit jätte trött och inte velat äta. Det är inte så konstigt att hon varit dåsig idag också. Jag har aldrig haft så hög feber men jag kan tänka mig att det tar ett tag att återhämta sig. Som tur var somnade hon och sov länge i barnvagnen. Jag och mannen tog en promenad i det fina vädret och hon somnade bums. Det finns ingen bättre medicin än frisk luft och sömn.

Nu hoppas vi att sjukdomarna håller sig borta. Om en månad kommer vi fira ettårsdagen med hurrarop och glädjetjut. Jag har redan börjat planerat inför den stora dagen!