DSC_0197

Nu kan jag äntligen få fokusera på min lilla mini-Henrikson igen. Vet ni varför? Efter mycket slit så har vi tillslut korsat målsnöret. Vi har äntligen blivit klara med vårt examensarbete!

Det är så många gånger som jag blivit trötta på detta eviga skrivande. Jag tror inte att jag hade klarat att slutföra det själv. I alla fall inte som det sett ut denna höst. Så skönt att jag och mannen min valde att skriva tillsammans.

I september var jag så nervös. Jag visste att hösten skulle bli tuff. Jag har studerat heltid och haft en tiomånaders dotter att ta hand om samtidigt. Nu när allt är klart måste jag säga att det gått riktigt bra. Jag är så stolt över mig själv att jag fullföljt mina studier enligt skolans tidsplan. Vem hade trott att jag skulle orka det? I höst har jag ställt mig frågan “hur har jag någonsin kunnat vara stressad innan mini kom”? Ja, det kan man undra. Det är lite mer arbete nu än vad det var förut.

Nu ska jag lägga allt som har med skolan att göra åt sidan och njuta av familjen och att det snart är jul. I Januari går vi upp på opponering men de tankarna har jag packat ned i kappsäcken. De får ligga kvar där tills efter nyår.

Kram!