DSC_0123

Idag ska jag och mannen min åka iväg och fira att vi varit så duktiga i höst! Ja, nu går jag faktiskt emot jantelagen och säger att vi varit grymma. Ibland behöver vi faktiskt ge oss själva en liten klapp på axeln!

Om ungefär en timme kommer svärmor hem för att ta hand om mini-Henrikson. Nä, hon får faktiskt inte följa med på vårt äventyr, inte denna gången. Jag och pappa behöver lite kvalitetstid bara han och jag.Eftersom vi bor så långt bort från mini´s mor- och farföräldrar så är det här med kvalitetstid ingen lyxvara precis. Bäst att passa på när man kan. Eller rättare sagt, när vi kan få barnpassning!

Tack svärmor och svärfar för denna julklapp. Vi ser fram emot att komma iväg till Skövde och bo på hotell. Vi ska se till och ta oss någon spabehandling också. Det tycker jag att vi är värda. Efter denna lilla semester kommer vi komma hem som nya människor. Utvilade och pigga för att kunna vara så bra föräldrar som vi bara kan!

Kram