Nu har jag och mannen min landat hemma hos svärföräldrarna igen. Jag är nästan mer trött nu än vad jag var innan vi åkte. Det beror inte på att vi har härjat runt i staden för att se allt som Skövde har att erbjuda. Nä, vi har faktiskt varit på hotellet hela tiden. Nästan i alla fall!

De gånger vi mötte verkligheten utanför hotellest väggar var när vi åt middag. Två gånger åt vi på restaurang och det var “åh så gott”. Allra godast var det igår. Då åt jag grillade lammracks med klyftpotatis, vitlökssmör, rostade grönsaker och rosmarinsky. Det är värt att snåla med restaurangbesöken och istället göra det med prakt när det väl görs.Det tycker jag;)!

De två restaurangbesöken var de enda gångerna som vi lämnade hotellet. Vi ville verkligen ta oss tid och till att varva ned. Det är antagligen därför vi är så trötta. Igår sov vi två gånger på dagen och däremellan låg vi vid poolen och bara pratade.Tänk att inte behöva känna någon stress eller press att hinna göra en massa saker. Nä, det finns det tillräckligt av i vardagen och för ett par dagar var skönt att glömma alla måsten.

Jag som tycker om att ta kort och föreviga lämnade till och med kameran hemma. Och vet ni? Jag är så glad att jag gjorde det. Ibland är det bara skönt att ha minnen i hjärtat!

Kram!