DSC_0007

På mindre än två veckor har hela familjen Henrikson varit sjuka. Ja, det röda Botereds huset med vita knutar har varit lite av en sjukstuga. Det började med att Mini-Henriksons farmor blev förkyld. Kort efter det började jag och farfar’n i huset snörvla ikapp. Nu har mannen min jätte ont i halsen och dottern har feber, IGEN.

Det var ju inte alls längesedan mini hade feber. Då hade jag lite smått panik eftersom den var så hög och det var första gången hon var sjuk. Jag räknade inte med att den andra gången skulle komma så tätt inpå. MEN, jag måste säga att jag är mycket lugnare denna gång. Tack för det!

Hoppas, hoppas att alla har piggat på sig till julafton. Det är ju en väldigt trevlig högtid och trevligare blir den om man är frisk. Dessutom ska vi iväg till grannstaden och titta på ett julspel. Då kommer många av E’s vänner vara där och jag vill verkligen unna honom att vara frisk då. De betyder så mycket för honom. Jag vet att han kommer åka fastän han känner sig lite låg men det är roligare om han får vara frisk! Han får helt enkelt kurera sig under morgondagen och så är det bara att hålla tummarna!