Tags

Mini-Henrikson växer så det knakar. Snart är hon uppe i storlek 80. Jag vet inte, men jag tror nog att hon är ganska lång för sin ålder. Jag vet i alla fall att hon inte ligger under sin kurva. Undrar om hon har fått längden från Henrikssons sidan? Inte är det från mig i alla fall! Kanske ligger det längre bak i släkten?

Det är skönt att se mini växa ur kläder. Då vet vi att det står rätt till med henne och att hon utvecklas. MEN jag tycker också att det är roligt för då får jag en anledning till att köpa lite barnkläder. Mannen min tycker nog att det blir lite mycket ibland. Men han vet också att jag inte gör många onödiga köp. När jag hittar barnkläder som jag verkligen tycker om men inte behöver just nu så köper jag det i en större storlek.

För någon vecka sedan var det rea på Lindex. Då passade jag på att köpa lite barkläder i storlek 80 som hon snart kan ha.

DSC_0012

DSC_0017

DSC_0021

Blommig PyjamasDSC_0023I´m so cute it´s scary