DSC_0068

Tänk att julafton kom och gick än en gång. Det är så mycket förberedelser inför “den där” dagen och så tar den slut bara sådär. Tråkigt tycker jag eftersom det är en av mina favoritdagar. Familjen samlas, vi äter god mat tillsammans, spelar julklappsspelet och så är det en hel timme tecknat på tv! Haha, det där sista med att titta på tecknat är inte lika viktig längre men jag tror det kommer bli det. Nu har vi ju en liten mini-Henrikson i familjen!

DSC_0136

Eftersom vi firade jul med mannens föräldrar i år så åkte vi till Uddevalla för att titta på det årliga julspelet. Det är en tradition. Det var jätte roligt att se och påminnas om varför vi firar jul. Det var också super att få träffa mannens härliga barndomsvänner. Efter julspelet åkte vi hem och ställde iordning inför julbuffén. Måste säga att det var precis lagom mycket julmat. Jag blev helt lagom mätt och det tillhör inte till vanligheten på denna dag.

Efter någon timme hemma knackade mina morföräldrar och min morbror på dörren. Sååå roligt att ni ville fira med oss. Varje minut med er är guld värd. Det allra roligaste var dock att få fira jul med Emils brors frus familjen. Hängde ni med på den, haha? Det var i alla fall väldigt trevligt och vi är tacksamma att det blev av. Nästa år kommer vi nämligen fira med min familj. Nilssons familjen!

DSC_0160

Tänk att det är mini-Henriksons första jul. Vilket grej! Jo, det blir allt lite mer speciellt med en liten i familjen. Fastän det är en viktig dag för mig så håller den inte riktigt lika hög klass idag som när jag var liten. Men vet ni? Igår fick jag känna lite av den där känslan jag hade som barn. Ni vet det där pirret och nervositet som man kan ha när något speciellt ska hända. Jag är ganska övertygad om att de kommande jularna kommer bli mycket speciella! Det kommer bli så roligt att se mini’s förväntan på julen och allt vad den medför.

DSC_0139

Nu önskar vi i lilla familjen Henrikson er en riktigt god fortsättning på julen.