DSC_0185Nu är väskorna packade och vi har sagt hejdå till fina Botered. Vi sitter faktiskt redan i bilen påväg norrut.

Nu är det nästan två månader sedan vi lämnade kära Piteå. Vi har haft det väldigt bra hem-hemma och vi kommer sakna lillstugan och mini-Henriksons farföräldrar.  Men det är klart, vi saknar allt vårt eget hem och våra vänner! Innan vi kommer till Piteå ska vi stanna en vecka hos mina föräldrar i Ö-vik. Vi ska fira nyår tillsammans. Det blir bra att och mini-Henrikson får träffa sina morföräldrar och knyta lite band med dem!

Ute är det snöigt och dimmigt. Tur att min man är en sådan duktig bilförare. Jag, Maja och mini känner oss trygga här bak i bilen. Lillan har till och med somnat vilket inte kändes helt säkert från början! Hon somnar allt senare på förmiddagen. Kanske är det dags för bara en middagslur per dag. Vi får se!

Nu ska vi snart stanna och äta. Bäst att packa ned datorn så jag är beredd. Ta hand om er alla i vintervädret!

Kram!