Tags

DSC_0200

Nu är julen över och likaså är lillans adventskalender, Buhuu! Haha, det var faktiskt väldigt roligt att pyssla ihop allt. Egentligen så tycker jag inte att det är så roligt att pyssla och dona men ibland kommer jag på något som jag vill göra och då ger jag allt. Mini-Henriksons adventskalender är ett av mina infall likaså var idén om att bygga ett eget köksbord. Det blev för övrigt super snyggt och helt i min smak!

DSC_0216

Eftersom lillan är så väldigt förtjust i nappar så fick hon såklart några i kalendern. I vårt hem kan det aldrig finnas för många av dem. Rätt som det är så har vi tappat bort alla utom en och vi får bege oss ut på nappjakt. Jag vet inte hur många vi har och hur många vi tappat bort. Mannen min samlar på dem i sin ficka. Han tycker det är bäst så eftersom mamman och barnet i huset alltid strör dem runt omkring sig. Tur att en av oss är vet vart alla saker är!

DSC_0221Dessa fina bilar från Kalikå hittade lillan i två av sina paket. De är så söta så de skulle lika gärna kunna fungera som prydnader i hennes rum. Det kommer de får göra ett tag hemma hos oss eftersom mini inte riktigt har kommit på hur hon ska leka med dem. Jag måste faktiskt erkänna att hon inte tycker att de är så roliga just nu. Den bästa leken för henne är att riva i tidningar, Haha!

DSC_0240

Dessa tio små söta klossar, fick var och en, en egen siffra i adventskalendern. De är från Kids Concept Pumkin serien. Om du är sugen på dem så går de att köpa hos Lekvira. Jag kan verkligen rekomendera dem. Motiven är jätte söta plus att de har siffror. Det kommer vara super när det är dags att träna siffror. Det tar väl ett tag dit men det är bra att vara förberedd;).

Pst! kolla in alla andra fina saker från Kids Concept. Ni kommer bli helt sålda. Det blev i alla fall jag!