Nu har det gått 1 timma och 15 minuter av det nya året. Tänk att det redan är år 2015, alltså Wow! Jag vet att man alltid brukar säga detta men jag gör det ändå, tiden går så galet fort! Ett tecken på detta är att mini-Henrikson fyller ett år om 13 dagar. Det känns som det var igår barnmorskan la upp en skrynklig liten ängel på mitt bröst. Idag skulle jag gärna stoppa tiden för ett tag så jag i lugn och ro kan få njuta av lillan som liten!

Nä, nu ska jag inte titta bakåt. Nu ska jag blicka framåt! Jag ska ta tillvara på alla dagar och göra detta året till det bästa. Varje år har sin charm och något unikt att ta tillvara på. Under det förra året njöt jag av att vara nybliven mamma till en liten guldklimp. Undrar vad det nya året har att bjuda på? Jag är helt övertygad om att det kommer vara något speciellt och värdefullt!

Föra att fira det gångna och det kommande året samlades delar av familjen hemma hos mina föräldrar. Det blir ganska sällan som vi firar tillsammans eftersom vi brukar träffa våra vänner under nyår. Jag måste nog säga att jag tycker om när traditioner bryts. Då blir firandet lite mer speciellt.

Det viktigaste med alla dessa högtider är, för mig, att fira med nära och kära. Tänk att sedan få umgås med varandra, äta gott, och spela spel tillsammans! Det är underbart! Något som inte tillhör den traditionella “att göra listan” under nyår är att åka pulka. Idag fick denna aktivitet en egen punkt på listan. Oj vad jag är glad för detta. Pulka-åkningen med mini-Henrikson gjorde att denna dag fick många extra guldstjärnor i kanten.

DSC_0343

DSC_0275 DSC_0363 DSC_0370

Gott nytt år alla fina bloggläsare.