DSC_0328

Nu är det slut med den välförtjänta ledigheten. Dags att ta mig i kragen och komma tillbaka till verkligheten. Måste säga att det känns lite jobbigt efter dessa fantastiska dagar med familj och vänner. För första gången på länge har jag kunnat njuta av att vara ledig. Förut har det alltid varit prov i januari så jag har varit tvungen att tentaplugga under storhelgerna. Det är INTE att rekommendera! MEN, om man inte vill göra omtenta så är det bättre att plugga för mycket än för lite,haha!

Måste ändå säga att det var väldigt passande att få vara ledig över jul och nyår just detta året. Jag har verkligen kunnat tillbringa tid med mini-Henrikson och få dela hennes upplevelser av dessa två fantastiska storhelger. Mitt fokus hade legat någon helt annan stans om jag behövt tentaplugga. Jag är verkligen sååå tacksam att jag fick vara ledig under lillans första jul!

Om en vecka är det dags att gå upp på opponering. Tänk att vi om en vecka, om allt går som det ska, är klara med vår utbildning. Vi kommer dock läsa några kurser i vår medan vi söker jobb men ändå. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är ju bara helt fantastiskt att vi tagit oss igenom alla dessa år! Jag har varit nära att ge upp några gånger men nu när vi snart är klara så är jag väldigt glad att jag har kämpat. Tänk att jag väldigt snart kan kalla mig för sångpedagog!