Snart fyller mini-Henrikson år och det ska vi förstås fira med ett litet barnkalas. Jag blir trött bara på tanken av allt som ska fixas, Puh!  Haha, jag har lite dåliga minnen av denna sortens pyssel. Jag minns bara hur det var inför min babyshower. Jag var sååå stressar och mina planerna var minst sagt ganska så stora! Åh andra sidan hade jag inte så lång tid på mig att fixa allt.

Jag hade varit på praktik och kom hem kort innan kalaset. Om jag inte minns fel så hade jag bara en vecka på mig att fixa allt. Tur att jag hade underbara C som hjälpte mig!

Denna gången fixar jag allt själv men som tur är så har jag lite längre tid på mig denna gång. Kalaset är inte förens den 24:e januari. Hon fyller egentligen den 13:e men vi hinner inte fira henne då på grund av skolan. Innan kalasdagen ska jag hinna med att göra godsaker, pynta och dekorera samt göra en mini-goodiebag till de små. Ja, nog är det mycket kvar att göra men jag ser så mycket fram emot kalaset. När jag får för mig något går jag all-in!

Här under ser ni bilder från fikabordet på min babyshower!

Babyshower

Bshower6 Bshowr4