Idag har vi, i lilla familjen Henrikson, haft ett litet mini-firande för mini-Henrikson. Storkalaset blir nästa lördag men det kändes ändå viktigt att fira idag. Det är trots allt denna dag som är lillans födelsedag.

På morgonen, när vi precis hade gått upp, gick Mini in i vardagsrummet. Där stod något som hon aldrig tidigare hade sett. Hon stannade upp, pekade och sade däh, däh, däh! Hon var väldigt fascinerad av den lilla vita bilen som stod där mitt på vardagsrumsgolvet! Oj vad hon har utforskat! Det verkar som det föräldrarna gjorde ett bra köp!

Dagen till ära gjorde jag bananpannkakor till Mini-Henrikson. Till detta serverades det hallon. Det blev lite mer av en efterrätt men vad spelar det för roll. Någon gång då och då måste lillan få lyxa till det lite!

DSC_0268 DSC_0261

DSC_0356

Pst: Om du är intresserad av den fina gåbilen så kika in hos Bestkids! De har väldigt mycket fina saker!