DSC_0168

Fy,fy,fy vilken vecka detta har varit!

Vi har opponerat, varit respondenter och deltagit på tre andra seminarium där våra klasskamraters examensarbeten blivit grillade. Det var precis att allt gick ihop och detta tack vare vår extrafamilj här uppe i Piteå. De passade mini-Henrikson under de viktigaste tre timmarna när vi opponerade och var respondenter då vi “försvarade” vårt examensarbete. Nu är vi, om bara någon dag, HELT klara! Jag kan inte uttrycka hur mycket jag längtar… jag vill bara få det överstökat!

Någon annan som känner likadant är mini. Om dagarna så skriker hon efter vår uppmärksamhet. Hon tycker att det är jätte jobbigt när vi sitter och arbetar. Vi ska ju vara med henne och leka! Det är jätte jobbigt att se och det värsta är, att när vi har suttit och rättat så finns det inte så mycket energi kvar till lillan. Detta ska det bli en ändring på inom en snar framtid! Mini-Henrikson ska få tillbaka all tid som vi suttit med skolsaker flera gånger om. Det blir mycket kvalitetstid tillsammans under våren!