Nu är jag i full fart med att förbereda inför mini-Henriksons barnkalas! Jag har gjort det mesta av gófikat så nu är det mest småpyssel kvar. SKÖNT! Eftersom jag inte brukar baka sådär jätte ofta så tar det ganska mycket tid. Jag är VÄLDIGT NOGGRANN också, vilket bidrar till att timmarna springer iväg.  För att inte behöva pyssla så mycket med kalas-förberedelser i veckan så slog jag på stort igår. Då hann jag med en kaksort, en bullsort och lite annat smått och gott. Det var lika bra att köra på när jag ändå var i gasen!     DSC_0100DSC_0118DSC_0191

 

 

Till kalaset har jag bland annat gjort Oreo cake pops. Jag gjorde dem till min babyshower och eftersom de blev väldigt mumsiga så kör jag på en favorit i repris. De är dock väldigt mastiga, som jag fick uppleva förra gången, så därför gjorde jag dem lite mindre denna gång. Då kanske gästerna orkar smaka på någon mer fikasort än bara den där “klubban”. hihi!

DSC_0223DSC_0227Igår fick jag också gjort vaniljbullarna som jag planerat att göra. Jag gjorde dessa ganska mycket mindre än vad de brukar vara. Jag fick ut 16 stycken bullar på degen istället för 10. Ja, nog blev de små och söta alltid. Söta på flera sätt, hihi!

Nu ser jag fram emot lördag då Malvas mini-kompisar kommer på besök. Det kommer också några vänner som inte är så mini längre. Det var ungefär 25 år sedan de var det, haha! Stora som små spelar ingen roll. Alla är de viktiga för Mini-Henrikson!