Så kom, och gick dagen som lilla familjen Henrikson längtat efter. Dagen då lägenheten fylldes med små minisar, deras föräldrar och andra betydelsefulla vänner. Tänk att mini-Henrikson fått sin födelsedag firad tillslut. Nu är jag en riktigt nöjd och stolt mamma. Faktiskt så är jag stolt över mig själv som lyckades ro iland alla idéer.

DSC_0302De senaste två veckorna har jag mest stått i köket under mina lediga stunder. Jag tycker att det är väldigt roligt att baka men gör det inte så ofta. Varken jag eller mannen min tycker om att ha fika som står och frestar och bara väntar på att bli uppätet,haha! Denna gången bakade jag VÄLDIGT mycket vilket såklart innebär att vi har fika som väntar på att bli uppätet! Våra karaktärer kommer verkligen bli testade när vi har så mycket gófika att plocka fram!

DSC_0357

DSC_0249

DSC_0324

DSC_0348

Jag gjorde sååå goda kladdkakecupcakes till kalaset. Lagom kladdiga, lite sega med lagom mycket frosting på toppen. För att göra dem extra söta pyntades jag dem med dessa fina formar? Ni hittar dem hos Bakestore!

DSC_0275

Jag är så nöjd med dessa fina små mjölkflaskor. De är köpta på Ebay där det finns en heeeel uppsjö av olika modeller! Gå in och kika här vettja. För att göra dem lite personliga och festliga dekorerade jag dem med självhäftande etiketter från calligraphen!

DSC_0259De allra minsta blev såklart inte bortglömda. De fick lite gottis från Ella´s kitchen. Mini-Henrikson slukade dem med god aptit!

Fortsätt kolla in här hos mig och min familj så kommer ni få ta del av mer från minis ettårskalaset!

Kram!