En av de roligaste förberedelserna inför kalaset var att pyssla ihop den lilla mini-goodiebagen till minisarna. Att dela ut dem var också det roligaste momentet under kalaset. Lilla E som var äldst i barnaskaran sa när han tittade i påsen “mitt godis”! Tur att han höll hårt i sin goodiebag. Annars hade allt hamnat i mini-Henriksons händer. Hon tyckte att alla andras var mycket roligare än hennes egen.

DSC_0181Förutom mjölkflaskorna så pyntade jag också goodiebagen med de söta, självhäftande etiketterna från calligraphen. Ingen får ju gå därifrån utan att veta vem de har firat! Haha, nädå! Jag ville mest att de vita påsarna skulle bli lite mer festliga.

DSC_0114Påsarna fylldes med smoothies, puffits från ellas kitchen, frukstänger från castus och små söta virkade hundar. Lite ätbart och något bestående. Det kändes som en bra kombo! Vet ni? Det är mini-Henriksons mormor som virkat de fina hundarna. Ni får se mer av dem under veckan!

Kram