Tags

DSC_0026Här är de små söta hundarna som mini-Henriksons mormor virkade till ettårskalaset. När jag berättade att jag tänkt göra en liten mini-goodiebag till minisarna erbjöd hon sig att bidra med något virkat, stickat eller sytt. Jag blev så glad och började direkt bläddra i alla tidningar och böcker med mönster på alla möjliga fina små saker. Tillslut fastnade jag för dessa godingar.

DSC_0033Jag är en stolt och lycklig dotter som har en sådan händig mor. Hon är så duktigt och njuter verkligen av att arbeta med tyg och garner. Inte mig emot eftersom det dimper ned fina saker i brevlådan då och då,haha! Jag vet att det är mer saker påväg till mini-Henrikson. Jag nämnde någon gång att jag ville ha fika i trä till lillan. Då blev hon eld och lågor och sa “jamen hon kan ju ha fika som är virkat”. Senast jag pratade med henne så hade hon beställt mönster och längtade som en toka efter att påbörja projektet “Virka fika till mina fina”.

Tack snälla mormor och mamma för allt det fina som du gjort!