DSC_0025

Och så var ettårskontrollen avklarat. Mini-Henrikson tyckte inte alls att det var speciellt kul idag. Hon hade inte fått sova och så var den där nedrans läkaren där. Han som alltid ska klämma på magen och hålla på. Det var ändå inte det värsta. Det värsta var när läkaren och sjuksköterskan räknade till tre och använde låren som två nålsdynor. Tårarna rann och korridoren fylldes av mini-Henriksons ledsna skrik! Tänk, det hjälpte inte ens när rummet fylldes av färglada såpbubblorna.

Nä, inte var det kul för mini-Henrikson. Jag tyckte däremot att det var ganska skönt att få det gjort. Det var också roligt att få veta hur mycket hon har vuxit. När jag fick se siffrorna tog mammahjärtat några skutt av stolthet. Hon har verkligen spurtat från förra gången vi var där. Nu är hon 4,5 cm längre och 1 kg tyngre. Hon är alltså 77,5 cm lång och väger 10 kg. Min lilla mini-Henrikson är visst inte så mini längre!