Det allra bästa rummet i hela lägenheten är köket! Där spenderar jag mycket tid eftersom jag tycker väldigt mycket om att laga mat. Det är också mitt lilla krypin när jag vill fly en liten stund från vardagen. Där kan jag få lite ro framför spisen bland alla grytor eller på kökssoffan bland alla kuddar. (Pst Vi har lite mer kuddar där nu än vad vi har på bilden,hihi)

Det finns faktiskt en till anledning varför jag älskar detta rum så mycket! Kan ni gissa vad den är? Jag tycker så mycket om det på grund av köksbordet såklart. Mitt och mannens lilla hemmabygge. Jag är så galet stolt att vi faktiskt fixade att snickra ihop ett. Att det sedan blev super snyggt är ett STORT plus i kanten,haha! Jag som alltid trott att jag har tummen mitt i handen. Det visade sig trots allt vara HELT fel. Ni får ursäkta att jag blir lite mallig men ibland är det faktiskt mer än ok att lägga jantelagen åt sidan! Bara man inte trampar på någon annans fötter!

Kök DSC_0415 DSC_0414

DSC_0422