DSC_0004

Nu har vi bytt ut den fina barvagnen mot en söt liten pulka. Mycket smidigare att ta sig fram när det ligger ett litet lager med nysnö längs gångvägen. Det snöar verkligen heeela tiden. När plogbilen är klar med sitt plogande så får han börja om igen för att det kommit lika mycket till, haha! Tror aldrig att jag varit med om att vallarna varit såhär höga under mina fem år i Piteå.

DSC_0068

DSC_0083

Någon som VERKLIGEN tycker om snö är mini-Henrikson. Eller ja, det kanske snarare är pulkaåkning hon tycker om. När pappa E drog pulkan bakom sig kiknade hon av skratt. Värre blev det när han stannade. Då fick vi höra ett argt morrande bakom oss. Morrandet kom INTE från ulltussen. Nä, det var mini-Henrikson som “snällt” bad pappa att traska på lite så att hon kunde få känna lockarna dansa i vinden.

Nu ligger vårt lilla troll och tar igen sig efter tuffa 20 minuter ute i vintervädret. Det är inte alltid lätt att vara liten när mamma och pappa hittar på en massa nya äventyr hela tiden.