Idag har jag, mini-Henrikson och ulltussen varit ensamma hemma. Mannen min jobbar och då passar vi på att ha lite tjejmys. Det går ju inte när pappa är hemma. Han är lite för manlig för att få vara med i vår klubb, haha! Vi kallar vår klubb för “ensamma hemma, tjejspecial”! Vad gör vi då när det är pappafritt? Vi lagar mat, äter, sover, lyssnar på Katy Perry, dansar och busar. Lyxigt va;)!

DSC_0104

Såhär busig var mini-Henrikson efter en härlig och, för en gångs skull, låång tupplur. Hennes härliga frisyr är ett gott tecken på att hon sovit som en liten sessa, hihi! Efter denna tupplur lyfte jag över mini till stor-sängen! Hon älskar att busa runt bland de fluffiga kuddarna och täckena! Hon blir en liten stuntman som hoppar runt och, med ansiktet före, slänger sig ned i madrasen. Mamma har dock en liten önskan gällande denna lekplats. Tänk om den kunde ha ett staket så att jag slapp oroa mig för blåmärken och bulor!

DSC_0089

Allra roligast blev det när ulltussen joinade vårt sänghäng. Mini-Henrikson blev som tokig och skulle bara kramas. Det blev dock lite för roligt. Det hände några gånger att jag fick rädda den lurviga från att fungera som lillans klätterställning. Nä, det är inte tillåtet att vara så oförsiktig. I vår familj är det kramar och pussar som gäller, hihi!