Vet ni? Jag har börjat en fotokurs här på högskolan i Piteå och det är såååå roligt! Först var jag lite osäker på om jag verkligen skulle tacka ja till att delta. Det är nämligen ganska mycket att göra i kursen och jag kände mig osäker på om jag skulle orka. Tillslut bestämde jag mig ändå för att ta tillfället att lära mig mer om fotografering. Det är jag väldigt glad för. Jag har redan lärt mig jätte mycket.

När jag gjorde några hemuppgifter för någon vecka sedan märkte jag hur svårt det är att ta “actionbilder”! Jag har som aldrig behövt tänka på detta eftersom mina modeller alltid varit duktiga på att sitta stilla! Det är inte förens nu som jag har märkt att det är VÄLDIGT bra att kunna ta bilder fastän att motivet rör sig. Mini-Henrikson är ett väldigt bra exempel på varför det är bra att kunna hantera detta. Hon tycker nämligen inte att det är så roligt att sitta still längre,hihi! Med lite övning ska jag nog lära mig detta också!

DSC_0225 DSC_0263 DSC_0273