Solen fanns där bakom molnen trots allt. Ett tag trodde jag att den hade försvunnit för gott. Kanske håller det på att vända. Kanske kommer den fina solen ta över det som tycks varit molnens plats på himlen! Jag hoppas verkligen det. Nog för att jag tycker om alla årstider men allra mest tycker jag om våren. Det är försmaken av sommaren!

Jag tycker om finväder eftersom det är så skönt att vara ute. Jag måste dock medge att jag blivit lite bekväm sedan mini-Henrikson föddes. Det är ganska krävande att ta på alla kläder, gå i alla trappor, hämta barnvagnen i förrådet och samtidigt hålla koll på lurvtussen. Idag struntade jag i mina egna känslor. Mini-Henrikson måste ju få komma ut och njuta av det fina vädret. Det är ganska nyttigt för mig också för den delen,haha! Ja, det gäller att passa på när solen visar sina fina och värmande strålar! I vår har jag bestämt mig för att vara ute mycket och hitta på äventyr i naturen. Det tror jag är bra för mini-Henrikson och för oss som familj!

DSC_0055-2 DSC_0079

DSC_0019-2Mini-Henrikson ute i solen idag. Oj vad hon tyckte om att komma ut i finvädret!