Tidigare idag ringde en man från Scandinavianphoto. Jag har ganska länge funderat på att pensionera min gamla kamera eftersom jag vill uppgradera min utrustning några snäpp. Det var ett väldigt intressant samtal vi hade. Jag måste säga att frågetecknet över mitt huvud blev ganska mycket större när jag vi lagt på. Jag funderar på om jag verkligen ska köpa ett nytt kamerahus eller om jag enbart ska satsa på bättre objektiv? Och om jag satsar på ett nytt kamerahus vilket ska jag då köpa?

D610-vs-D7100-Custom

Om jag beslutar mig för att köpa ett nytt kamerahus så står det just nu mellan dessa två modeller. Den ena är lite dyrare än den andra men med priset kommer också oftast mer kvalitét. Jag är mest sugen på D610 (den dyrare) men om jag ska köpa det så måste kan jag inte satsa på något bättre objektiv. Jag står verkligen i valet och kvalet. Får tänka lite till och har ni några tips så får ni gärna dela med er av dem!