DSC_0256Godmorgon alla fina! Hoppas att ni tycker om rabattkoden hos Bakestore som ni fick igår. Glöm inte att den håller till och med på söndag så ni har ett tag till på er att fynda fina saker till rabatterat pris. Perfekt att handla där om man planerar barnkalas, babyshower eller bara behöver utrustning till bakningen;)!

Idag vaknade Mini-Henrikson en timme senare. Vi gick upp klockan sju istället för klockan sex. Sååå skönt att få sova en timma längre. Det gör verkligen stor skillnad för den som inte är någon vidare morgonmänniska. Som mig tillexempel,hihi! Nu har vi precis ätit frukost och ska fortsätta morgonen med mys och lek. När mannen min är klar på jobbet ska vi traska ned till stán och shoppa lite barnkläder och andra saker som står på vår “måste ha lista”. Jag vet vilken butik jag kommer bosätta mig i för några timmar… Hos Kappahl, vid deras varumärke Newbie!