Idag är det alla hjärtans dag och den har jag firar på bästa sätt. På förmiddagen när ljuset var som bäst åkte jag hem till familjen Bergren. De väntar sitt andra barn och ville föreviga denna del i livet med foton på mamma, pappa barn och liten i magen. Känns så roligt att jag fick stå bakom kameran och titta på denna vackra och underbara familj. Kärleken var stor och vad passar inte bättre på alla hjärtans dag.

När fotograferingen var klar blev vi i lilla familjen Henrikson bjudna på lunch Berggrens. Vad passar bättre än att avsluta en gravidfotografering med att äta tillsammans. Ikväll när lillan har somnat ska jag och mannen min ha lite kvalitetstid bara han och jag. Vi ska fika fina bakelserna och bara umgås och prata. Tänk vad bra jag har det som är omgiven av så mycket kärlek<3DSC_0151 DSC_0148