Efter fotograferingen med lilla familjen Berggren blev jag så väldigt sentimental. De senaste dagarna har mina tankar fyllts av tiden mini-Henrikson låg i magen. Självklart var jag tvungen att leta fram fotografierna som fina vännen C tog på oss när jag var i sjätte månaden! De är sååå fina och vi är super nöjda med resultatet.

När livet har lugnat ner sig lite ska jag sätta mig ned och gå igenom alla kort jag har för att göra en fotobok från graviditeten och Mini-Henriksons första år! Det ser jag verkligen fram emot. Jag har så mycket kort och kommer antagligen bli ännu mer sentimental när jag går tittar på dem,haha! Mannen min får akta sig för hormoner kommer antagligen spela mig ett spratt! Haha, nejdå! Nu för tiden så tar jag dagarna som de kommer. Jag lever inte lika mycket i framtiden längre. Det tycket jag faktiskt är ganska skönt=)! _MG_9951_MG_9912 _01 _MG_9800Tycker det var ganska skönt att ta kort på magen tidigt. Vi kunde vara ute i den fina naturen och så var magen inte sådär jätte stor. I slutet såg det verkligen ut som jag hade en boll uppstoppad under tröjan. Den övriga kroppen hängde inte riktigt med i storleksförändringen,hihi!

Kramar från mig!