För ett tag sedan råkade jag radera alla bilder och filmer på min mobil! När jag märkte det blev jag helt knäckt. Jag försökte allt för att få tillbaka dem. Jag laddade ned olika program på datorn som är till för att hitta raderade filer. Jag kollade till och med upp hur man “rootar” mobilen. Inget av mina försök till att få tillbaka bilderna och filmerna fungerade. Det är inte roligt att veta att de raderade filerna bland annat innehöll bilder från dagen jag plussade med mini-Henrikson i magen!

Men vet ni vad! Idag när jag tittade igenom mina bilder på mobilen så hittade jag mappar där det stod “mobilen 2014” och “mobilen 2015”! Gissa vad jag hittade när jag öppnade dem? Alla mina bilder! Jag har inget minne från att jag sparat ned dem på datorn men jag år såååå glad att jag gjort det. Skönt att jag inte behöver vara arg på mig själv längre, haha! Jag sak aldrig mer vara så oförsiktig och klanta till det!

DSC_0066 IMG_20140119_111514