Jag bara älskar fredagar! Det är veckans lyxdag då man vet att hela helgen ligger framför och bara väntar på att dela med sig av massa roliga saker. Fastän att både jag och mannen min är lediga stora delar av veckan och kan hitta på massa skoj då, så är det ändå något speciellt med helgen. Kanske finns den där känslan kvar från min barndom. Då bjöd alltid helgen på massa roliga stunder.

Dagen till ära fick mini-Henrikson lyxa till det med fruktsallad till mellanmål. Hon fullkomligt älskar frukt av alla dess slag. Ibland när hon var liten fick vi mosa i banan i maten om hon var dålig på att äta. Då gick allt som smort och tallriken tömdes snabbt. Inte så konstigt det eftersom de flesta barn tycker om sött. Det enda söta som mini får äta än så länge är frukt. Visst har hon fått smaka en liten fikabit någon gång men det är inte något vi vänjer henne med. Då hon får börja äta vuxenfika är när hon själv frågar efter det. Hoppas att det dröjer ett tag,hihi!DSC_0018 DSC_0097De där små söta händerna! Så fantastiskt fina!