DSC_0117Kan det vara så att vabruari kommit på besök också hos lilla familjen Henrikson? Mini-Henrikson har varit dålig i magen i två dygn nu och i natt fick jag och mannen min städa iordning efter en liten olycka i hennes säng! Det behöver självklart inte vara magsjuka men tankarna går som automatiskt dit! Förutom att mini är dålig mage så verkar hon må bra. Inga kräkningar, ingen feber och äter gör hon som vanligt. Kommer ni ihåg att mini fick fruktsallad häromdagen? Det skulle kunna var det. Samma dag bytte vi också märke på vällingen.

Hoppas, hoppas att det inte blir värre än såhär! Jag måste erkänna att jag har lite smått fobi för kräksjukan. Men vem har inte det? Medans jag sitter här så ligger mini-Henrikson på golvet och leker för fullt med sina leksaker. Det verkar inte gå så stor nöd på henne. Jag är så tacksam att hon inte mår sämre än hon gör!

Har ni några tips på vad det kan vara och hur vi ska bete oss om det nu är magsjuka?