DSC_0080 DSC_0049Detta är två av mina favoriter från gravidfotograferingen med lilla familjen Berggren. Lille E är så söt när han håller om och kramar magen. Han visar så mycket kärlek och värme. När jag tittar på bilderna så känns känslorna verkligen äkta och ärliga! Detta är en av de mest fantastiska sakerna med barn. De är helt enkelt… barn! Haha, lite svårt att förmedla hur jag tänker men jag tror ändå att ni förstår vad jag menar;)!

Jag trodde att det skulle vara svårt att fota E. Barn har ju för det mesta väldigt mycket spring i benen och kanske inte det bästa tålamodet,hihi!. Jag måste säga att det inte alls var så svårt som jag trodde. Han skötte sig fin fint framför kameran. En gång frågade jag om han såg något i min kamera. Han svarade “en motorcykel”. haha, ett helt fantastiskt svar! Tänk om jag hade lika bra fantasi

E kommer bli en super bra storebror!