Nu har jag och mini-Henrikson kommit hem efter ett par timmar på jobbet. Jag har tänkt åka dit och hälsa på så länge men på grund av omständigheter så har det inte blivit av. För mig har de känts viktigt ta med mini dit eftersom jag var gravid under tiden jag jobbade där. Jag vet också att många av vårdtagarna skulle uppskatta en liten kind att nypa i, hihi! Bättre sent än aldrig säg!

Det kändes väldigt roligt att komma dit och träffa alla härliga människor. Mini-Henrikson charmande in sig hos både personal och vårdtagare. Först var det lite läskigt men efter en stund sprang hon runt i hela huset och hälsade på alla! Några av dem fick till och med en kram. Då lyste deras ögon upp direkt. Under tiden jag jobbade där märkte jag att det var något speciellt med barn och djur. Så fort de satte sin fot innanför dörren kom alla direkt och ville hälsa. Jag kunde se i deras ögon hur roligt de tyckte att det var med de små barnen och våra fyrbenta vännerna. Så underbart att se!

DSC_0034 DSC_0054 DSC_0042Efter lite högläsning har mini-Henrikson slocknat i sin säng. Efter vårt äventyr var hon ganska trött. Inte så konstigt det med en helt ny plats och massa nya människor att lära känna.

Dröm sött prinsessan min!