Idag mår mini-Henrikson mycket bättre. Magen är stabil och allt är som det ska vara Nä, det var ingen magsjuka. Det var den där härligt färglada fruktsalladen som ställde till det! Jag som bara ville att mini skulle få lite fredagslyx. Det blev visst inte så lyckat som jag tänkte, haha! Hon njöt under tiden hon åt den i alla fall.

Nu på morgonen har vi lekt,lekt… och lekt! För en liten stund så satte vi oss och kollade på Babblarna! Det är inte helt fel när mamma känner att hon behöver vila lekmusklerna lite! Mini-Henrikson blir alltid väldigt glad när hon får se dessa som figurer dyka upp på skärmen. Det är dock inte det bästa. När musiken börjar sprider det sig ett stort flin över ansiktet! Det är min musiktjej det, hihi!

Om ett tag ska vi bege oss till min arbetsplats där jag jobbat under somrarna i Piteå. Jag har tänkt så länge att jag ska hälsa på så att de får träffa mini! Ibland tar det lång tid innan jag får saker gjort,haha! Jag skyller på att jag studerat heltid samtidigt som jag blivit mamma för första gången ;)! DSC_0158DSC_0121