Oj vad trött jag var idag när mannen min väckte mig klockan sju! Han hade redan gått upp med mini-Henrikson men eftersom han var tvungen att traska till jobbet så fick jag ta över barnpassningen. Mini vaknar tidigt nuförtiden vilket är ganska jobbigt då jag inte är en morgonmänniska. MEN, jag och mannen min har bestämt att vi varannan dag får sovmorgon och varannan dag får gå upp i ottan med den piggaste dottern som går att hitta, haha! Vi är båda hemma väldigt mycket så därför tycker vi att det är perfekt att köra på denna grej!

Idag skulle jag få sova lite längre men när det är arbete på tapeten så är det inte så mycket att göra. Det tog lite tid för kropp och knopp att vakna till så jag bäddade ned mini-Henrikson tätt intill mig och läste för henne. Det är skönt det där med höglösning. Det är de enda gångerna som hon sitter still. Efter att vi läst samma bok från pärm till pärm ett antal gånger så hade jag äntligen vaknat till! Nu Känner jag mig beredd att ta mig an denna dag och allt vad den har att erbjuda! ÄLSKA morgonmys!DSC_0023 DSC_0045 DSC_0050